Zoeken naar evenementen locaties amsterdam

   
   
 
evenementen locaties amsterdam
Locaties a matter of TASTE.
PASSENGER TERMINAL AMSTERDAM. Passenger Terminal Amsterdam is de eventlocatie met het meest fenomenale uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad. Onder het golvende dak, dat de verbinding tussen land en water symboliseert, ligt een zee aan mogelijkheden voor evenementen. Het transparante en open karakter van de locatie geeft niet alleen een prachtig decor tijdens uw event, maar biedt je ook de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens in te vullen en aan te kleden.
Het Portiershuisje Bijzondere Locaties Amsterdam.
Dit unieke pand is onderdeel van Break-Out Evenementen, Tragaluz Bedrijfstrainingen en werkt samen met vele locaties binnen Amsterdam waaronder het Olympisch Stadion. Dit veelzijdige bedrijf kan alle kanten op en helpt u graag bij het organiseren van uw evenement. Bent u voor uw beroep altijd opzoek naar nieuwe locaties met nieuwe mogelijkheden?
9 x Industriële locaties cool ongepolijst GreaterVenues.com.
Taets Art and Event Park is gevestigd op het historische Hembrugterrein, een schitterend industrieterrein aan het Noordzeekanaal en de ring van Amsterdam. Taets beheert vier unieke rijksmonumenten, die ruimte bieden voor evenementen van 40 tot circa 7.000 personen. Onlangs openden twee nieuwe, ruwe industriële locaties op het terrein: De Project.Fabriek en De Kathedraal.
De Overkant Evenementen Locatie.
Door de aanpasbare grootte en flexibiliteit van de ruimte is het geschikt voor zowel commerciële als culturele evenementen. Organisaties als Over het IJ festival, Sail, het Grachtenfestival, Ketel One en de Fotoacademie Amsterdam maakten reeds gebruik van de Kromhouthal. De locatie is niet ingericht, u kunt dus naar eigen wens invulling geven aan de uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om het buitenterrein bij uw evenement te betrekken of los te huren als locatie.
Evenementenlocaties Amsterdam OCEANDIVA evenementenlocaties.
De sterke combinatie tussen Mövenpick Amsterdam City Centre en de OCEANDIVA evenementenlocaties maakt een combinatie midden in het centrum mogelijk voor al uw evenementen. Double Tree by Hilton Amsterdam. Direct gelegen in het bruisende hart van Amsterdam en naast het centraal station ligt het moderne Double Tree by Hilton hotel. Locaties in Amsterdam.
Homepage Level Eleven.
UW EVENT OP LEVEL ELEVEN. Uw event in het hart van Amsterdam én in dat van uw gasten. Ga voor een onvergetelijke 360 beleving op het hoogste niveau. Ga voor absoluut indrukwekkend en voor een evenementenlocatie van een heel ander level.
Westergasfabriek Evenementen locaties Amsterdam.
Deze charmante locatie met houten vloer, kerkelijke banken en afgesneden scheepsromp is niet voor niets een populaire trouwlocatie. Amsterdam Flavours is een plek waar food en furniture samen komen. Het is een creatieve, energieke en inspirerende plek voor multifunctionele food verhuur events.
Een exclusieve evenementenlocatie voor jouw bedrijf BAUT Events.
Deze evenementen zaal biedt ruimte 150 personen. Het industriële interieur, het heerlijke eten en de bijzondere uitstraling van het pand maken C tot een van de best gewaardeerde evenementenlocaties in Amsterdam. Ook restaurant C is een geliefde locatie voor evenementen in Amsterdam.
Venues en evenementlocaties in Amsterdam Oseven.
In de zoektocht naar een nieuw onderkomen heeft het NedPhONKO zon twintig potentiële locaties onderzocht waarbij de keuze is gevallen op de Majellakerk. Door de actieve houding, ervaring en expertise van Stadsherstel was het mogelijk om het hart van de Gerardus Majellakerk perfect te verbouwen tot optimale repetitieruimte waarin de orkesten zich kunnen voorbereiden op de concerten en voorstellingen, voornamelijk in het Concertgebouw Amsterdam en bij De Nederlandse Opera in het Muziektheater Amsterdam. Buiten de repetitietijden van het orkest zal Stadsherstel diverse evenementen organiseren en is het mogelijk de koepel te reserveren.
Industriële locaties voor meetings events in Amsterdam Inspirerende Locaties.
De Kromhouthal / Evenementen aan de Overkant. vergelijk nu 20 Westerliefde. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 4 1200. Monumentale, industriële locatie, vlakbij het centrum van Amsterdam op. vergelijk nu 21 Poesiat Kater. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 10 200. Brouwerij en Proeflokaal Poesiat Kater in Amsterdam Oost. vergelijk nu 22 Lloyd Hotel. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 1 130. Persoonlijke aandacht, Dutch Design in een bijzonder historisch gebouw. vergelijk nu 23 Studio Zeeburg. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 2 75. Studio Zeeburg heeft een industriële, warme uitstraling en is gevestigd. vergelijk nu 24 Roze Studio. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 1 40. Inspirerendste locatie voor creatieve outofthebox sessies op de NDSM-werf. vergelijk nu 25 de IJ-kantine. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 1 455. Veelzijdige locatie met spectaculair uitzicht over het IJ. 1 2 3 volgende. Verfijn de zoekresultaten. Industriële locaties 62.
De meest populaire evenementenlocaties van 2017 GreaterVenues.com.
Greater Amsterdam 5 Bijzondere buitenlocaties voor jouw event. Specials 11 Industriële locaties stoere venues met een verhaal. Greater Utrecht Locaties in de hoofdrol tijdens Locatietour Utrecht. Brand New Nieuwe locatie voor rent24 in Magna Plaza Amsterdam. Greater Amsterdam Robert van Overdijk nieuwe directeur Circuit Zandvoort.
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Amsterdam Inspiratie op Locatie.
Voeg nog een paar locaties toe en vraag voor al je favoriete locaties in één keer een oerte aan! Kunnen we je helpen? Open het menu. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Amsterdam om te vergaderen, voor een brainstorm, presentatie, private dinner of andere bijeenkomst?

Contacteer ons