Meer resultaten voor het blog of de blog

   
   
 
het blog of de blog
Is het de blog of het blog? En wat maakt dat uit?
Is het dit blog of deze blog? De ebook of het ebook? De white paper of het white paper? En dan heb ik het nog niet eens over het gebruik van streepjes, afkortingen en woorden los of aan elkaar schrijven.
Is het de blog of het blog? Het antwoord zal je verbazen!
Content Taaltip is het de blog of het blog? Door Jouke de Jong 29 juni 2016 No Comments. De blog of het blog? Voordat ik de blogpagina kon inrichten, moest ik even nazoeken of het nou de blog of het blog was.
De of het blog? Welk lidwoord.
Elke dag een e-mail ontvangen met de oefening? Bekijk hier de betekenis van blog. Meervoud: bloggen, blog. Deutsch: Blog Bekijk of het der of die Blog is. Fran├žais: Blog Bekijk of het Le o La Blog is. Jou of jouw: jouw blog.
woordgeslacht Engelse woorden Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Het is allebei juist; het woord weblog kan zowel het lidwoord de als het lidwoord het krijgen. De weblog lijkt vaker voor te komen. U bent vrij in uw keuze voor de of het weblog; bedenk daarbij wel dat deze keuze ook invloed heeft op de verbuiging van bijvoeglijke naamwoorden.
blog: de blog / het blog taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Als u de blog zegt, zegt u ook die/deze blog, elke blog, onze blog en krijgt een bijvoeglijk naamwoord altijd een buigings e: de leuke blog, een leuke blog, leuke blog. Als u het blog zegt, zegt u ook dit/dat blog, elk blog, ons blog en krijgt een bijvoeglijk naamwoord geen buigings e na bijvoorbeeld een en elk: een leuk blog, elk leuk blog, leuk blog.
Ons of onze blog Welklidwoord.nl.
Is het de blog of het blog? Blog Chick.
Twijfel je over een lidwoord? Ik schrijf vrijwel dagelijks lange teksten, en het komt zo nu en dan voor dat ik twijfel over de betekenis van een woord of over het lidwoord. Zo zorgen voornamelijk Engelse leenwoorden, zoals blog, theme of ebook, voor verwarring.
De of het blog Taalzeker.
Je kunt dus inderdaad wel zeggen dat de en het beide goed zijn, maar het gebruik is afhankelijk of je uitgaat van het Engelse blogpost of Nederlandse blogartikel. Gebruik je het Nederlandse woord blogartikel dan is het gewoon Het blog!
Weblog Wikipedia.
Het is weliswaar geen besloten log en is dus voor eenieder toegankelijk, maar verreweg de meeste bezoekers van een clublog zullen deel uitmaken van een bepaalde club, vereniging of organisatie waarvan de leden nieuwtjes en wetenswaardigheden over hun club publiceren. Corporate blog of businessblog: een themablog dat officieel aan een specifiek bedrijf is verbonden.

Contacteer ons